Veckobrev v.2

Vintergatans veckobrev v.2

Vi började första skolveckan på vårterminen med lekgrupper och repetera våra trivselregler, ordningsregler och vår likabehandlingsplan med barnen. Vi har även tittat på Ugglan och kompisproblemet för att repetera vad vi jobbat med i tema värdegrund under hösten.

Under veckan har vi haft spelgrupper och de spel som vi fokuserat på är Vildkatten, Uno och Twister. Alla grupper provar på alla spel.

Imorgon fredag 13/1 bjuder vi in er vårdnadshavare till morgonknytis på Vintergatan 08.00-09.00. Tag med ert eget morgonfika och kom och umgås. Kl 8.30 blir det filmvisning på respektive hemvist där vi visar filmerna som barnen har gjort om temat barn i världen.

Nästa vecka kommer vi ha blandad grupp hela veckan. Vi startar på Månen på måndag med storsamling 8.30. Vi kommer att ha lekgrupper och starta upp ett tema om året. Det temat kommer att vara vecka 3-4 och vi kommer att träna på veckodagar, månader och årstider på olika sätt. Vi kommer också att repetera kompisregler och prova på olika lekgrupper.

18/1, 16/2, 29/3 samt 4/5 har vi planering och fritids stängs 15.30. Behöver ni barnomsorg så ska det meddelas till personalen en vecka innan.

Den 26/1 kommer ”flourtanten” på besök till Vintergatan.

Vi önskar er en härlig helg/Vintergatan